Tue. Jan 26, 2021
ћирилица /latinica

Sektor grupacija: Prestati sa zloupotrebama imena Slaviše Krunića

Izvor: Glas Srpske

“Sektor grupacija” upozorila je da se posljednjih mjeseci ime Slaviše Krunića i kompanija koje je stvorio konstantno,” uglavnom u nekim političkim krugovima, koriste kao poligon za dnevno političke obračune, ostvarivanje ličnih interesa i prikupljanje jeftinih političkih poena” te su apelovali da se s tim prestane.

– Apelujemo na političku i medijsku javnost da prestanu sa zluradim nagađanjima, jer osim što dovode u pitanje svoj lični kredibilitet, narušavaju i ugled naših kompanija.

Sigurni smo da političari imaju dosta drugih tema kojima mogu da se bave i tako prestanu sa korištenjem imena Slaviše Krunića i komentarisanjem poslovne politike kompanija koje je ostavio svojoj porodici i izgradio uz veliku podršku prijatelja, radnika, kao i samih klijenata – istaknuto je u saopštenju “Sektor grupacije”.

Naglašavaju da želja da sačuvaju i unaprijede ono što je i do sada bilo srž njihovog poslovanja, nažalost kod nekih nije shvaćena na pravi način.

Napominju da kompanije “Sektor sekjuriti”, “Žitopeka” i “Žitoprodukt” koje je stvorio Slaviša Krunić, a koje su danas u vlasništvu njegove porodice, zapošljavaju više od 1.500 radnika.

– Zahvaljujući razumijevanju naših saradnika i poslovnih partnera nastavili smo ono što je otpočetka bila naša misija, da stvaramo novu vrijednost i mislimo na ljude – istakli su u kompaniji.

Naglasili su da uspješno završavaju još jednu poslovnu godinu.

– Zalaganjem svih zaposlenih iza nas su rezultati koji potvrđuju da i u vrijeme krize možemo da napravimo značajan iskorak.

Želimo da se zahvalimo svim našim klijentima, a posebnu zahvalnost dugujemo menadžmentu kompanije “Prointer ITSS” sa kojima je i Slaviša Krunić uspješno sarađivao. Svoje resurse stavili su na raspolaganje i konkretno pomogli kako bismo prevazišli za nas naročito teških proteklih 20 mjeseci – istakli su u “Sektor grupaciji”.

Dodali su da je rezultat podrške koju su dobili od “Prointera”, između ostalog, i partnerstvo kojim su osigurali da ADS, kao kompanija koja po svjetskim standardima brine o arhivskoj građi uspješno nastavi svoj razvojni put.

Filter 2019