Tue. Jan 26, 2021
ћирилица /latinica

Poznat selektor Srbije – Ništa od Milojevića i Domeneka, na klupu sjeda bivši trener Partizana

Izvor: Srpska Info

U ponedjeljak je sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije na kojoj će glavna tema da bude izbor nasljednika Ljubiše Tumbakovića.

Po svemu sudeći iskusni stručnjak je završio misiju na klupi “orlova”, prenosi Srpska Info.

Predsjednik FS Beograda Marko Pantelić dobio je zadatak da predloži novo rješenje, a prethodnih mjesec dana razgovarano je sa nekoliko trenera. Kada se podvuče crta jasno je da palicu neće da preuzme Vladan Milojević koji ostaje na klupi Al Ahlija.

Svoju ulogu neće da mijenja sportski direktor Vladimir Matijašević, tako je stavljena tačka na priču o bivšem treneru Crvene zvezde zbog sukoba tokom njihovog zajedničkog rada u Čukaričkom.

Klubove imaju Veljko Paunović i Slaviša Jokanović, pričano je sa Ivicom Jovanovićem i Rajmonom Domenekom. Ipak, strategija je da domaći stručnjak bude na kormilu i u ozbiljnu trku ušao je, kako Max Bet Sports saznaje, Savo Milošević.

Proslavljeni reprezentativac, koji je upisao u dresu nacionalnog tima 102 utakmice i postigao je 37 golova, napustio prije nekoliko mjeseci klupu Partizana. Izgleda da se trka zahuktava, a uskoro se čeka kapetan broda u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Kvalifikacije startuju krajem marta.

Filter 2019