Fri. Jan 22, 2021
ћирилица /latinica

Novi snijeg i novogodšnje skijanje na Jahorini

Izvor: Filter/OC Jahorina

Na Jahorini je palo više od 30 cm novog snijega i uslovi za skijanje su odlični.

U naradnim danima meteorolozi najavljuju još snijega a Olimpijski centar Jahorina vrijedno radi na pripremama ski staza. Cilj im je da osposobe sve ski staze i sve instalacije vertikalnog transporta puste u rad.

“Sa više od 30 dana skijanja u kontinuitetu i poboljšanjem poslovnog rezultata za 70% Olimpijski centar Jahoirna ispraća ovu godinu i na posebna način dočekuje novu, 2021. Bezbrižnost svih gostiju je na prvom mjestu, otkazane su sve manifestacije i koncerti po kojim je ova planina nadaleko poznata. U skladu sa tim pripremili su niz strogih mjera za smanjenje širenja virusa korona, i skijanje na Jahorini je u potpunosti bezbjedno”, navode u OC Jahorina.

Uz želju da sa Novom godinom sve ružno ostavimo iza sebe, Olimpijski centar ”Jahorina” vas poziva da novu 2021.godinu dočekate na drugačiji način, na skijama u idiličnoj planinskoj atmosferi.

“31 decembra od 22:00 do 02:00 iza ponoći, uz posebnu prazničnu atmosferu će biti moguće skijanje sa vrha staze Poljice. Za novogodišnje skijanje će važiti samo i isključivo jedinstvena ski karta po cijeni od 50 KM”, navedeno je u saopštenju.

Filter 2019