Sat. Jan 16, 2021
ћирилица /latinica

Dejan Šešelj novi direktor Doma zdravlja Istočno Sarajevo

Autor: FILTER/ M.K.

Na današnjoj sjednici Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo imenovan je novi direktor Doma zdravlja Istočno Sarajevo. Tu funkciju u naredne četiri godine obavljaće Dejan Šešelj.

Imenovanje je usklađeno sa Sporazumom koji su ranije postigle opštine Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža, koje su osnivači Doma zdravlja.
Po tom sporazumu jedna opština imenuje direktora a druga zamjenika.

S obzirom na to da je do danas direktor Doma zdravlja bio Danko Vasiljević, koga je imenovala Skupština opštine Istočna Ilidža, mjesto direktora naredne četiri godine pripada Istočnom Novom Sarajevu. Očekuje se da se na nekoj od narednih sjednica Skupštine opštine Istočna Ilidža imenuje zamjenik direktora Doma zdravlja.

Biografija

Dejan Šešelj rođen je 29. januara 1986. godine u Sarajevu. Poslije osnovne i srednje škole upisuje Ekonomski fakultet u Istočnom Sarajevu, gdje stiče zvanje diplomiranog ekonomiste i nastavlja postdiplomske magistarske studije.

Na mjesto direktora Doma zdravlja dolazi iz Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske, gdje je obavljao funkciju direktora Filijale Istočno Sarajevo.

Odbornik je u Skupštini opštine Istočno Novo Sarajevo i Skupštini grada Istočno Sarajevo.

Oženjen, otac troje djece

Filter 2019