Wed. Jan 27, 2021
ћирилица /latinica

AKK “Magnum”: Novogodišnji paketići za najmlađe

Izvor: FILTER/ M.K.

Članovi Auto-karting kluba “Magnum” podijelili su danas novogodišnje paketiće mališanima iz vrtića “Igra nam je hrana” koji se nalazi u Vojkovićima.

Klub je formiran prije dvije godine, a njegovi članovi odlučili su obradovati svoje najmlađe sugrađane.
Prikupupili su sredstva za 45 paketića. Veliki doprinos dali su i rukovodstvo opštine Istočna Ilidža, te Udruženje “Eko Željeznica”.

„Podijeljeno je 45 paketića. Uglavnom smo to prikupili mi ali veliku pomoć smo dobili od opštine, načelnika te “Eko Željeznice”. Oni su nam pomogli da sve malo uveličamo i učinimo ljepšim. Ipak je trebalo malo više sredstava“, rekao je Davor Sikima, potpredsjednik AKK „Magnum“.

„Moramo da se vratimo u djetinjstvo jer znamo koliko su nam značili ti paketići. Ovo su naša djeca, budući navijači i članovi nadamo se. Drago nam je i ponosni smo“, dodao je Dejan Vuković, član AKK „Magnum“.

Danas im je, poručuju, puno srce jer su svojim gestom obradovali najmlađe.

„Djeca su bila iznenađena i baš su se radovala. Koliko su se djeca radovala, toliko smo i mi koji radimo. Ustanova smo koju ne posjećuju često, pa ćemo ovaj gest sigurno dugo pamtiti”, rekla je Ranka Rosić, direktor vrtića „Igra nam je hrana“.

Danas je u vrtić stigla i značajna donacija od 2 000 KM koju su uručili predstavnici Mikrokreditne organizacije “Pro Fin” iz Istočnog Sarajeva. Sredstva će biti iskorištena za obnovu namještaja i posteljine u vrtiću.

Filter 2019