Sun. Jan 17, 2021
ћирилица /latinica

Ravna planina: Besplatno skijanje radnicima Bolnice “Srbija” i Doma zdravlja Pale

Autor: FILTER/ M.K.

Više od 500 radnika Bolnice „Srbija“ i Doma zdravlja Pale imaće ove zime besplatno skijanje na Ravnoj planini. Gest je znak zahvalnosti radnicima koji svakodnevno daju ogroman doprinos u borbi protiv virusa korona, poručuju iz ski centra.

Veljko Golijanin, vlasnik ski centra “Ravna planina” danas je potpisao sporazum sa predstavnicima Bolnice i Doma zdravlja.

Dragan Škrba, pomoćnih direktora za nemedicinksa pitanja Bolnice „Srbija“ istakao je zahvalnost u ime radnika bolnice.„Ovo je velikodušan gest gospodina Golijanina i kompanije „Majneks“. Prepoznao je veliku žrtvu, energiju i rad zdravstvenih radnika“, rekao je Škrba.

Ivan Šarac , direktor Doma zdravlja Pale naveo je da su radnici preopterećeni i na izmaku snage. “Ovo lijepo skijalište treba da ih u danima kada ne rade opusti, da iskoriste priliku da daju sebi oduška jer to zaista zaslužuju“, dodao je Šarac.

Gest vlasnika ski centra „Ravna planina“ pohvalio je i načelnik opštine Pale.
„Na ovaj način se pokazuje senzibilitet za zdravstvene radnike koji su dali i davaće nesebičan doprinos u borbi protiv virusa korona. Uživaće u ovom divnom ambijentu ali se i odmoriti, naći predah jer mnogo energije zaista ulažu“, rekao je Boško Jugović.

Filter 2019