Mon. Mar 27, 2023
ћирилица /latinica

Šarović i Lučić: “Republika Srpska po mjeri svih nas”

Autor: FILTER/ M.K.

Kandidati SDS-a za načelnike gradskih opština i gradonačelnika, kao i kandidati za odbornike, okupili su se na šetalištu “Dr Miograg Lazić” i počeli zvaničnu kampanju za lokalne izbore.

Lijepljenjem prvog plakata na šetalištu predsjednik SDS-a Mirko Šarović i kadnidat za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Miroslav Lučić,poručili su da je slogan SDS-a suštinska poruka kampanje.

“Republika Srpska po mjeri svih nas. To je suština. Da za ove izbore i one koji će doći za dvije godine gradimo, stvaramo i mijenjamo Republiku Srpsku kako bi ona bila Republika po mjeri svih nas. Ravnopravni građani i jednaka šansa za sve. To iskreno želimo zajedno sa našim partnerima”, rekao je Šarović.

Lučić je dodao da će sa svojim kolegama načelnicima i odbornicima istrajati u želji da Istočno Sarajevo bude od posebnog statusa u Republici Srspkoj.

“Iskoristićemo zajedno sve ono što je naša komparativna prednost, što su naši resursi da naš grad ravnomjerno razvijamo. Naš grad treba da bude regionalni centar u oblasti privrede i poljoprivrede, turizma, obrazovanja, kulture i sporta. Na tome ću istrajati”, rekao je Lučić.

Lučić je pozvao sve kandidate da vode pozitivnu kampanju zasnovanu na argumentima i programima.

Filter 2019