Thu. Mar 23, 2023
ћирилица /latinica

Čubrilović i Stanišić: Očekujemo dobre rezultate u Sarajevsko-romanijskoj regiji

Autor: FILTER/ M.K, V.Č.

Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović prisustvovao je proširenoj sjednici Opštinskog odbora Pale.

Poručio je da očekuje dobre rezultate na području cijele Sarajevsko-romanijske regije.

“Očekujemo da DEMOS bude parlamentarna stranka u svim lokalnim zajednicama u gradu Istočno Sarajevo i ako budu ovako radili kao što su pokazali – jedinstvo, energiju, volju, siguran sam u dobar rezultat”, rekao je Čubrilović.

Nosilac kandidatske liste DEMOS-a za Skupštinu opštine Pale na predstojećim lokalnim izborima Aco Stanišić rekao je da očekuje šest odborničkih mandata.

“Očekujemo da DEMOS bude u većini u Skupštini grada Istočno Sarajevo, kao i u vlasti u svim opštinama u sastavu grada”, poručio je Stanišić.

On je izrazio zadovoljstvo što se predsjednik DEMOS-a, prilikom današnje posjete Opštinskom odboru stranke na Sokocu, uvjerio da je situacija možda i bolja nego što je očekivao.

“Večeras će se uvjeriti da je na Palama zasigurno najbolja situacija u cijeloj Sarajevsko-romanijskoj regiji”, rekao je Stanišić.

Podsjetio je da DEMOS prvi put izlazi na izbore, i najavio zapažene rezultate.

Proširenoj sjednici Opštinskog odbora prisustvovali su i kandidati SNSD-a za načelnika Pala Boško Jugović i gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, čiju kandidaturu podržava DEMOS.

Filter 2019