Thu. Jun 13, 2024
ћирилица /latinica

SNSD poručuje PDP-u i SDS-u: “Važno je učestvovati”

Izvor: Srna

SNSD Pale pozvao je čelne ljude grada Istočno Sarajevo i kandidate za načelnika Pala i gradonačelnika Istočnog Sarajeva na predstojećim lokalnim izborima, Nenada Vukovića i Miroslava Lučića, da klasičnu predizbornu kampanju prije njenog zvaničnog početka prestanu “umotavati” u medijsku oblandu neformalnih razgovora sa građanima, jer na taj način potcjenjuju prvenstveno njihovu inteligenciju, što potvrđuju i brojne reakcije na društvenim mrežama.

“SNSD nije iznenađen ovakvim performansima na gradskoj OSM TV, koja je i kupljena zarad promocije ličnih interesa gradskih otaca i partija koje predstavljaju, niti bi nam smetalo da ste kampanju započeli još prije nekoliko mjeseci, jer vam to svakako neće pomoći da ostvarite željeni izborni rezultat”, ističe se u saopštenju.

Iz Opštinskog odbora SNSD Pale naglašavaju da niko ne osporava njihovo pravo da razgovaraju sa ljudima, makar sada, kada već to niste činili godinama unazad, ali smatraju da je potpuno degutantno da zloupotrebljavaju građane na način da pred uključenim kamerama tobož brinu za njihove probleme, dok ih po gašenju lampica prepuštate najezdi vaših stranačkih aktivista koji im prije početka zvanične predizborne kampanje dijele reklamni materijal.

Iz paljanskog SNSD su podsjetili da u posljednje vrijeme često slušaju priče o legalističkom imidžu predstavnika PDP-a i SDS-a, kao i lidere ovih partija koji naglas pozdravljaju legalitet i legitimitet aktuelnog sastava CIK BiH, koji su dobrim dijelom formirali u sopstvenim kabinetima, pa shodno takvoj matrici pozivaju i ovdašnje kandidate tih partija na predstojećim izborima “da budu bar malo dostojanstveni i poštuju pravila propisana zakonom i uputstvima čak i ove i ovakve CiK BiH”.

“SNSD u Palama samouvjereno izlazi na lokalne izbore, svjestan svoje snage koja proističe iz vidljivih rezultata našeg rada i vodiće pravovremenu i fer kampanju. Želimo da izborni proces protekne u najboljem redu i uvjereni smo u pobjedu u Palama i gradu Istočno Sarajevo. A, što se vas iz PDP i SDS tiče…Ako, važno je učestvovati”, poručili su iz SNSD-a Pale.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com