Sun. Apr 2, 2023
ћирилица /latinica

SNSD i DEMOS: Zajednički kandidati za načelnike i gradonačelnika

Autor: FILTER/ M.K., V.Č.

Večeras je potpisan Sporazum o saradnji i podršci zajedničkim kandidatima za načelnike šest opština i gradonačelnika Istočnog Sarajeva na lokalnim izborima 2020.godine.

Sporazum su potpisali Ljubiša Ćosić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a, predsjednici pet OO DEMOS-a i Aco Stanišić, predsjednik Regionalnog odbora DEMOS-a Sarajevsko-romanijske regije.

“Naša saradnja je čvrsta na svim nivoima i datira od osnivanja DEMOS-a. Imamo dobru političku saradnju ali i prijateljsku i to u svim lokalnim zajednicama. Očekuje nas odgovoran zadatak dodatnog razvoja u opštinama u kojima smo i do sada bili na vlasti. Smatram da je Istočnoj Ilidži, Sokocu i Istočnom Starom Gradu, posebno Gradu Istočno Sarajevo neophodna promjena. Potrebna nam je saradnja na svim nivoima, jer znam da ova regija može i bolje i više”, rekao je Ljubiša Ćosić.

“Siguran sam da će DEMOS, nakon SNSD-a, imati najbolji rezultat u regiji. Osnovni cilj nam je pravljenje boljih uslova za život svih građana. Znam da ćemo u tome zajedno uspjeti”, poručio je Aco Stanišić.

Filter 2019