Thu. Mar 23, 2023
ћирилица /latinica

SNSD zaslugama do pobjede u Istočnom Sarajevu

Izvor: SRNA

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović rekla je danas da SNSD ima puno pravo tražiti podršku građana Istočnog Sarajeva jer su zaslugama Vlade koju ova politička partija predvodi realizovani strateški projekti.

– Mnogi privredni subjekti su ovdje oživljeni, iako niko nije vjerovao da se tako nešto može desiti, a posebno u infrastrukturnom smislu. Mnogo toga smo uradili – rekla je Cvijanović u Istočnom Sarajevu, gdje se sastala sa rukovodstvom i članovima Opštinskog odbora SNSD-a Istočna Ilidža.

Ona je rekla da će dati punu podršku kandidatima SNSD-a na području Istočne Ilidže, a posebno kandidatu za načelnika ove opštine Nebojši Šešliji.

– Imamo čime da se pohvalimo. To je kvalitetna lista, kandidati koji znaju šta je politika SNSD-a i interes Republike Srpske i na koji način to povezati – naglasila je Cvijanović.

Ona je izrazila uvjerenje da će saradnja između republičkih i lokalnih vlasti biti dobra za dobrobit građana.

Cvijanović je podsjetila da je Vlada Srpske, koju SNSD predvodi od 2006. godine, u Istočno Sarajevo uložila mnogo, te da danas ovaj grad izgleda potpuno drugačije.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Istočna Ilidža Miroslav Vujičić rekao je da Cvijanović podržala kandidata SNSD-a za načelnika opštine Nebojšu Šešliju i članstvo, te izrazila uvjerenje da će dobiti povjerenje građana ove lokalne zajednice.

– U Istočnoj Ilidži SNSD očekuje pobjedu. Napravili smo široku koaliciju, širok front, ali u svakom slučaju glavna snaga promjene u Istočnoj Ilidži je SNSD – poručio je Vujičić i zahvalio potpredsjednici stranke na podršci.

Šešlija je podsjetio da je Cvijanović pomagala stanovništvo i opštinu Istočna Ilidža bez obzira na kojoj se poziciji nalazila.

– Od 2006. godine do sada najznačajniji projekti koji su urađeni na području opštine uradila je Vlada Republike Srpske predvođena SNSD-om, a značajno lošu saradnju imamo između institucija Republike Srpske i opštine koja ne želi tu saradnju – rekao je Šešlija.

On je istakao da će Istočna Ilidža u naredne četiri godine imati sigurno jaku saradnju sa institucijama Republike Srpske.

– Opština će na čelu sa SNSD-om imati partnerske odnose sa institucijama Republike Srpske – poručio je Šešlija.

Sastanku sa rukovodstvom i članovima OO SNSD-a u Istočnoj Ilidži prisustvovali su i funkcioneri SNSD-a Zoran Tegeltija, Staša Košarac i Vojin Mitrović.

Filter 2019