Tue. Mar 28, 2023
ћирилица /latinica

Ica se vratila kući!

Izvor: FB/Pomozimo Ivani lavici

Na FB stranici “Pomozimo Ivani lavici” objavljena ja informadžija da se naša sugrađanka Ivana Bjelogrlić vratila sa višemjesečnog liječenja.

“Za svu vašu dobrotu, molitve, tople riječi ohrabrenja i svu ljubav koju ste slali našoj maloj Lavici nikad dovoljno nećemo moći riječima zahvaliti.
Veoma smo srećni što sa vama možemo podijeliti informaciju da se Ica Lavica vratila svojoj kući u svoj voljeni stan. Prema riječima doktora, a nakon izvršenih pregleda i kontrola, Ica Lavica se uspješno izborila sa svim promjenama koje su se javljale u organizmu. Iako veoma srećni zbog finalnog mišljenja ljekara nakon teških terapija, ostaćemo prizemni. Očekuje nas veliki put od 5 godina kada će se smatrati da je ona potpuno izliječena. Svakih narednih 3 mjeseca, Ica Lavica i njeni roditelji će odlaziti u Francusku na kontrole, a naše je da i dalje molimo Boga da naše dijete bude i ostane zdravo.Volimo vas!”, navedeno je u objavi koju potpisuje porodica Bjelogrlić.

Borba za Icin život počela je prije skoro godinu dana. Nakon objave da je za njeno liječenje potrebab veliki iznos, građani Istočnog Sarajeva, ali i cijele RS, BiH, brojnih zemalja regiona i svijeta, uključili su se u brojne akcije.

Filter 2019