Званичници разговарали о кадровским рјешењима и одговорности носилаца функција

Извор: Срна

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да је на данашњем састанку са српским чланом Предсједништва БиХ Милорадом Додиком, премијером Радованом Вишковићем и министром унутрашњих послова Драганом Лукачем било ријечи о одређеним кадровским рјешењима, те одговорности људи на важним позицијама.

“Бавимо се кадровским рјешењима, покушавамо да послажемо одређене ствари и да донесемо исправне одлуке”, рекла је Цвијановићева новинарима у Српцу.

Према њеним ријечима, потребно је уредити одређене односе и захтијевати већу одговорност људи који се налазе на важним позицијама.

“Потребна је и већа толеранција и боља сарадња у оквиру коалиционог блока”, поручила је Цвијановићева и додала да се разговори о овим питањима настављају вечерас по њеном повратку у Бањалуку.

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић, српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик, премијер Српске Радован Вишковић и министар унутрашњих послова Драган Лукач данас су у Бањалуци разговарали о кадровским питањима на нивоу Српске.

Састанак је одржан у Административном центру Владе Републике Српске, саопштено је раније из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

Filter 2019