Tue. Mar 28, 2023
ћирилица /latinica

Dodik: SNSD u pobjednički hod kreće čistog obraza i raširenih ruku

Izvor: Srna

Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Milorad Dodik izjavio je da ova politička partija danas započinje pobjednički hod, raširenih ruku, čistog obraza i računa, koji će dovesti do toga da u više od 80 odsto opština u Srpskoj osvoji vlast.

Dodik je danas u Istočnom Sarajevu na zvaničnom otvaranju predizborne kampanje SNSD-a poručio da je ovaj dan važan za svaku politički partiju koja učestvuje na izborima, te za sve građane Republike Srpske koji su zainteresovani za budućnost.

“Okupljamo se ovdje na Istočnoj Ilidži i svim opštinama danas da bi krenuli u još jedan pobjednički hod koji će dovesti do toga da u više od 80 odsto oština u Srpskoj dobijemo vlast. Okupljamo se za Republiku Srpsku da bi joj dali novu snagu!”, naglasio je Dodik.

On je rekao da će SNSD zajedno sa Vladom Republike Srpske, institucijama Srpske i najvažnijim funkcionerima Republike graditi svaku opštinu na najbolji mogući način.

“Dokaz za to su opštine u okruženju koje su do sada imale odličnu saradnju sa Vladom Republike Srpske. Način na koji su oni rješavali svoje probleme najbolje govori o tome”, poručio je Dodik.

On je istakao da će SNSD u ovu kampanju ući sa prezantacijom postignutih rezultata.

“Mi nećemo voditi prljavu kampanju, jer za to nemamo potreba. Nas ne interesuju naši politički protivnici u smislu da im govorimo ono što nije dostojno”, naglasio je Dodik, dodajući da će o političkim protivnicima govoriti kao o ukupnoj političkoj pojavi.

Dodik je ponovio da će kampanja SNSD-a biti čista, neopterećena i za ljude koji će biti okupljeni oko Republike Srpske i svake opštine.

“Mi smo zainteresovani da ljudima pokažemo ono što smo radili. Mi imamo sposobnost za to i nesumnjivo je da je sudbina Republike Srpske vezana isključivo za sudbinu SNSD-a, narodno-političku partiju. SNSD neće odustati od svog naroda i svoje Republike Srpske”, poručio je Dodik.

On je naglasio da srpski naroda može opstati samo u jedinstvu, okupljen oko Republike Srpske.

“Neka živi Republika Srpska, neka živi Srbija i neka živi srpski narod gdje god se nalazi!”, poručio je Dodik.

Filter 2019