Болница “Србија”: Запослена три нова љекара

Извор: СРНА

У Болници “Србија” у Источном Сарајеву у овом мјесецу запослена су два љекара специјалисти офталмологије и оптометрије, као и специјалиста гинекологије – супспецијалиста за фертилитет и стерилитет, који ће додатно унаприједити здравствену заштиту становника који користе услуге ове установе.

Запослени су специјалиста офталмологије и оптометрије доктор Селма Хашимбеговић, специјалиста офталмологије и оптометрије доктор Селма Милишић, те специјалиста гинекологије, супспецијалиста за фертилитет и стерилитет доктор Данијела Петровић Попадић, саопштено је из Болнице “Србија”.

“Наглашавамо да на овакав начин одржавамо достигнуте услове и желимо да омогућимо да наши пацијенти увијек имају најбољу могућу услугу. Сада ће након дуже времена у Болници “Србија” свим пацијентима на располагању бити прегледи специјалисте за фертилитет и стерилитет”, наведено је у саопштењу.

Из Болнице истичу да су најновија кадровска појачања доказ да у овој здравственој установи стално раде на упређењу квалитета медицинских услуга.

Сви заинтересовани на прегледе се могу наручити позивом на број телефона 057/325-300 локал: гинекологија 322 и очно 313.

Filter 2019