Thu. Jan 21, 2021
ћирилица /latinica

National Geographic: Onlajn seminar o grantovima i načinima na koji se na njih aplicira

U srijedu, 23. septembra, National Geographic Society organizuje virtuelni seminar o grantovima i načinima na koji se na njih aplicira.

Na virtuelnom seminaru koji se održava u srijedu, 23. septembra, u 16 časova, članovi National Geographic Society Kler MekNalti, Arslan Ahmad, Andrej Gajić i Violeta Željaskova upoznaće sve zainteresovane sa programima finansiranja koje nudi National Geographic, namijenjene aplikantima iz čitavog svijeta.

National Geographic Society ulaže u hrabre ljude i ideje koje donose promjene u oblastima konzervacije, obrazovanja, istraživanja, pripovjedanja i tehnologije. Pozivamo zainteresovane iz cijelog sveijta da se prijave za naše grantove, a posebno su nam značajni oni koji tek počinju svoju karijeru”, navodi se u pozivu.

Seminar je namijenjen svima zainteresovanima, a prvenstveno:
studentima i istraživačima na doktorskim i postdoktorskim studijama iz oblasti biologije, ekologije, klime, nauka o životnoj sredini, geonauke, geografije, arheologije, antropologije, lingvistike, kulturnog nasljeđa;
fotografima i novinarima;
nastavnicima, neformalnim edukatorima, pogotovo onima koji se bave prirodnim naukama, tehnologijom, geografijom ili inženjerstvom;
konzervatorima koji rade na menadžmentu prirodnih resursa ili kulturnog nasleđa;
tehnolozima na početku karijere koji rade na razvoju hardvera ili softverskom inženjerstvu u vezi sa zaštitom prirode, kulturnog nasljeđa ili održivom budućnošću.

Seminar se održava preko aplikacije Zoom, a neophodno je prijaviti se nekoliko dana ranije. Registracija je u toku, a link za prijavu je ovdje.

Filter 2019