Thu. Jan 21, 2021
ћирилица /latinica

“Elektrodistribucija” Pale donirala igračima FK „Romanija“ sportsku opremu

Autor: FILTER/ V.Č

„Elektrodistribucija“ Pale još jednom se pokazala kao društvenoodgovorno preduzeće koje brine o društvu i problemima građana, te prepoznaje njihove potrebe pojedinaca i kolektiva koji djeluju u svim društvenim sferama.

U sklopu ovih aktivnosti, Elektrodistribucija Pale donirala je danas igračima prvog tima Fudbalskog kluba „Romanija“ sportsku opremu, čime su još jednom iskazali podršku radu uprave i rezultatima prvog tima, koji u posljednje dvije godine reafirmišu fudbal kao sport u našoj opštini.

„Poznavaoci prilika znaju da je aktuelna uprava FK Romaniju podigla iz pepela i dovela rad i rezultate kluba na zavidan nivo i dokle god budu radili odgovorno i transparentno u Elektrodistribuciji Pale i meni lično imaće podršku i partnera“, rekao je Aco Stanišić, direktor „Elektrodistribucije“ Pale.

Stanišić je izrazio zahvalnost FK Romaniji na tome što su oživjeli i rad mlađih kategorija i omasovili broj djece i mladih koji su uključeni u rad kluba, čime su doprinijeli razvijanju zdravih životnih navika kod djece i omladine na Palama.

Bojan Čvoro, član uprave kluba, izrazio je zahvalnost direktoru i kolektivu “Elektrodistribucije” Pale.

„Želim da se zahvalim gospodinu Stanišiću i „Elektrodistribuciji“ Pale koji su prepoznali rad ove uprave i naš odnos prema FK „Romaniji“. U prethodnih godinu i po dana urađeno je dosta stvari i ovom prilikom želim da se zahvalim svima koji su na bilo koji način pomogli radu kluba. U narednom periodu očekuju nas dodatna ulaganja, prije svega u omladinske kategorije, kako bi i dalje nastavili sa razvojem naše Romanije“, izjavio je Čvoro.

Aleksandar Saša Lasica, predsjednik uprave FK Romanija osvrnuo se na početke rada nove uprave kluba.

„Romanija je u martu prošle godine dobila novu upravu u kojoj su mladi ljudi željni dobrih rezultata. Kada smo ušli u ove prostorije nismo imali ni majice za trening, a sada već imamo ozbiljnu opremu. Ozbiljni treneri rade sa prvim timom, a posebno se možemo pohvaliti mlađim selekcijama, škola fudbala prije dvije godine nije imala nijednog člana, a sada već imamo 120 dječaka. Koordinator škole fudbala je Sretko Vuksanović. Sredili smo prostorije, tribine i stadion smo doveli u odlično stanje. Atletska staza se završava i uskoro se nadamo i pomoćnom terenu gdje će nam, nadamo se, Fudbalski savez Republike Srpske izaći u susret”, istakao je Lasica.

Filter 2019