Sat. Jan 23, 2021
ћирилица /latinica

SNSD Istočna Ilidža: U Mladičkom polju zasađeno 130 sadnica drveća

Autor: FILTER

Članovi Opštinskog odbora SNSD-a Istočna Ilidža danas su u ulici Besarovića u Mladičkom polju zasadili 130 sadnica drveća.
Nebojša Šešlija, šef kluba odbornika SNSD-a u Skupštini opštine Istočna Ilidža, zamjenik predsjednika OO SNSD-a i kandidat za načelnika Istočne Ilidže rekao je da je Mladičko polje naselje koje je najvećim svojim dijelom nastalo poslije Dejtona i imalo presudnu ulogu u ostanku sarajevskih Srba na području Istočnog Sarajeva.
„Za ovih 25 godina, koliko sarajevski Srbi egzistiraju ovdje i kada su podigli ovo naselje, smatramo da nije urađeno dovoljno na uređenju samog naselja. Ono što je podstaklo ljude u SNSD-u i Opštinskom odboru SNSD-a Istočna Ilidža da ovim malim doprinosom uredimo ovu ulicu i pružimo koliko toliko bolji ambijent za život svih stanovnika na području Mladičkog polja“, rekao je Šešlija.

Zasađene su sadnice javora, lipe, ukrasno drveće, ukrasne šljive, platani.
„Ovo je nastavak naših akcija. Prije toga smo imali uređenja sportskih dječijih igrališta na području naše opštine. Ovo je jedan u nizu projekata koje planiramo raditi u narednom periodu i ako Bog da u naredne četiri godine“, naveo je Šešlija.

Filter 2019