Wed. Jan 20, 2021
ћирилица /latinica

Od danas na Jahorini dnevna ski karta 12 evra

Olimpijski centar Jahorina poziva skijaše da iskoriste martovsko sunce i dobre skijaške uslove te da skijaju za samo 12 evra po danu. Snijeg koji je padao prethodnih dana dodatno je poboljšao uslove za skijanje i osigurao produžetak ski sezone za bar još 15 dana.
Martovski sunčani popusti na Jahorini podrazumijevaju popuste od 30 i 40 odsto na ski karte ali i na smještajne kapacitete.

U saradnji sa hotelima Vučko, Vinter, Lavina, Termag, Board, Bat, Dva Javora, Snežna Kraljica, Nebojša i Kristal te apartmana Jahorina Prestiž i VIP Jahorina, OC Jahorina je pripremio popuste na ski karte i smještaj za sve goste ukoliko se odluče na boravak i skijanje od 3 ili više dana.


Na Jahorini je ove sezone, uprkos nedostatku snježnih padavina, zabilježen rastući trend i kada je u pitanju broj prolaza, broj skijaša ali i promet. Do sada skijalo gotovo 250.000 skijaša, ostvareno je 1.850.000 prolaza a promet je prestigao 8.000.000 KM i povećan je za gotovo 30% u odnosu na prethodnu godinu koja je bila najuspješnija po svim parametrima.

Filter 2019