Sat. Jan 23, 2021
ћирилица /latinica

Matična biblioteka Istočno Sarajevo-rad sa strankama od 8 do 13 časova

Izvor: SRNA

Matična biblioteka Istočno Sarajevo od danas sa strankama radi u periodu od 8.00 do 13.00 časova, saopšteno je iz ove ustanove.

“Ulazak u biblioteku je dozvoljen isključivo sa zaštitnim maskama i rukavicama, a na odjeljenje može da uđe samo jedna osoba. Oni koji čekaju su dužni da održavaju razdaljinu od najmanje metar”, navedeno je u saopštenju.

Tokom vanrednog stanja knjige neće biti u slobodnom pristupu, te se korisnici mole da koriste elektronski katalog kako bi se informisali o dostupnoj građi u biblioteci.

“Biblioteka će sve knjige nakon vraćanja i prije zaduženja dezinfikovati. Budite samodisciplinovani i odgovorni u skladu sa uputstvima”, poručuju iz Matične biblioteke Istočno Sarajevo.

Za sve one kojima su potrebne dodatne informacije, mogu da ih kontaktiraju putem mejlova direktor@matbibli.rs.ba i info@matbibli.rs.ba.

Matična biblioteka Istočno Sarajevo, s ciljem sprovođenja mjera Vlade Republike Srpske tokom epidemije virusa korona, u prethodnom periodu organizovala je minimalan proces rada, dok je u potpunosti bio obustavljen rad sa strankama, cijeneći zdravlje zaposlenih i korisnika usluga, izjavila je ranije Srni vršilac dužnosti direktora ove ustanove Nataša Kulašinac.

Filter 2019