Sat. Mar 25, 2023
ћирилица /latinica

Konstantan rast DEMOS-a u Sarajevsko-romanijskoj regiji

Danas je u Istočnom Novom Sarajevu održana Osnivačka skupština Mladih Demokratskog saveza (DEMOS) Istočno Novo Sarajevo, na kojoj je za predsjednika ove organizacije izabran Dušan Šarović.

Šarovića je jednoglasno izabralo više od 30 delegata, a skupštini su prisustvovali predsjednik Regionalnog odbora DEMOS-a Sarajevsko-romanijske regije Aco Stanišić i predsjednik Organizacije mladih DEMOS-a Republike Srpske Nikola Ćopić.

Stanišić je izrazio zadovoljstvo konstatnim rastom DEMOS-a u ovoj regiji, ističući da će u oktobru na lokalnim izborima veliki broj građana podržati ovu političku opciju koja u osnovi svih svojih aktivnosti ima život običnog čovjeka, posebno mladih ljudi, koje je potrebno zadržati na ovom području.

Predsjednik Opštinskog odbora DEMOS-a Istočno Novo Sarajevo Aleksandar Kostović naglasio je da se od prvog dana vodilo računa o podmlatku stranke. “Pazilo se ko ulazi u Odbor jer nam je stalo da od početka pravimo zdravu priču” rekao je Kostović i naglasio da će jedan od DEMOS-ovih odbornika na Istočnom Novom Sarajevu sigurno biti iz reda Mladih.

Potpredsjednik republičke Organizacije mladih Đorđe Kojić istakao je kako je DEMOS mlada stranka sa tendencijom rasta. On je izrazio uvjerenje da će DEMOS na ovoj regiji jako brzo biti druga stranka po jačini.

Predsjednik Organizacije mladih DEMOS-a Republike Srpske Nikola Ćopić izrazio je zadovoljstvo sve većim brojem mladih koji se uključuju u rad ove organizacije i poželio izabranom predsjedniku i članovima odbora mnogo sreće u budućem radu.

Filter 2019