Sat. May 18, 2024
ћирилица /latinica

Kako najsigurnije prodati ili kupiti vozilo?

Brzorastuća platforma PolovniAutomobili.ba, trenutno je najopširniji oglasnik polovnih i novih automobila u BiH.

Par poteza na tastaturi i klik „miša“ i već surfujete bogatom ponudom od preko 15 000 oglasa.

Jedan od IT stručnjaka koji su kreirali platformu PolovniAutomobili.ba– Bojan Kokotović i sam se našao u problemima prilikom prodaje svog limenog ljubimca, kada mu je sinula ideja o jedinstvenoj platformi u kojoj bi sigurno i brzo mogao prodati i kupiti vozilo.

Bojan je nakon toga okupio mladu, ali veoma talentovanu i ambicioznu ekipu, koja je ispred sebe imala profesionalni izazov – stvoriti platformu koja će odgovoriti svim potrebama korisnika.

U našoj državi automobilska industrija je u prvom planu, a kupovina i prodaja automobila stalno raste.  Međutim, taj rast ne prati adekvatano oglašavanje i mi smo htjeli da to promijenimo. Zbog  toga smo kreirali našu platformu PolovniAutomobili.ba, s kojom smo ponudili nešto novo i smatramo da oglašavanje ove vrste nikada nije bilo savremenije, a istovremeno korisnici mogu brzo i jednostavno da postave oglas ili da pronađu automobil za sebe“, rekao je Kokotović.

U PolovniAutomobili.ba su usmjereni na potrebe korisnika i njihove mogućnosti, a profesionalan i poslovan odnos su prioriteti.

polovniautomobili.ba

Povjerenje korisnika sigurno ne izostaje jer već sada na svojoj platformi imaju preko 150 prodavaca, pravnih lica i čak preko 15000 oglasa, a za lakšu pretragu i objavu oglasa kreirana je i Android aplikacija koju za sada koristi više od 30 hiljada korisnika.

„PolovniAutomobili.ba“ – „živa“ je platforma koja se svakodnevno usavršava. Portal i aplikacija za sve koji pristupaju mobilnim telefonima, upravo uvažavajući sugestije korisnika, stalno se prilagođavaju boljoj interakciji prodavaca i kupaca.

“Mi smo na tržištu od juna 2018 godine, ali naš kvalitet već su prepoznali mnogi ovlašteni auto saloni i auto prodavci širom BiH, što se može i viđeti na našoj web platformi. Ono što ste vrlo vjerojatno i sami mogli primijetiti jeste da smo ove godine krenuli u ozbiljnu marketing i reklamnu kampanju, kako bi vam još više približili sigurnu kupovinu i prodaju automobila, što će se još jače i intenzivnije nastaviti i u 2020. godini”. ističe Kokotović.

Nije vijest da na nekom portalu možete jednostavno da oglašavate kupovinu ili prodaju automobila. Međutim, na PolovniAutomobili.ba  postoje kategorije za gotovo sve što postoji u auto-moto svijetu. Cilj im je da kreiraju sigurnu kupovinu automobila u BiH, što potvrđuje i slogan –  PRODAJ BRZO KUPI SIGURNO.

Mi sprovodimo ozbiljnu reklamnu kampanju širom BiH i imamo odličan odziv u BiH. U tom smislu smo veoma ponosni na saradnju sa najvećim auto salonima i auto prodavcima u BiH, kao i sa našim poslovnim partenrima koji su prepoznali naš rad, a koji su u auto osiguranju, auto lizingu kao i auto logistici i prodaji auto dijelova.”, kaže Kokotović.

Ali i bez reklame put do dobrog automobila nikada nije bio kraći. Treba vam samo “Gugl”. Na adresi www.polovniautomobili.ba. je vaša savršena mašina.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com