Sun. May 19, 2024
ћирилица /latinica

JELENA ARNAUTOVIĆ: Olimpijada bi bila vrhunac karijere

Izvor: FILTER/ V.Č

Danas vam predstavljamo Jelenu Arnautović, džudistkinju iz DŽK “Romanija”.

Student je master studija Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta.

Džudo trenira 15 godina i kaže da joj nije bilo teško da ovaj sport odmah zavoli.

Jelena je dvostruka prvakinja Balkana, višestruka prvakinja Bosne i Hercegovine i Republike Srpske a na kadetskom prvenstvu Evrope zauzela je sedmo mjesto.

Treniram u džudo klubu “Romanija” i veoma sam zadovoljna radom kluba. Naravno najdraži su mi  rezultati postignuti na međunarodnoj sceni, ali ponosna sam i na uspjehe  postignute na našim domaćim prvenstvima“, rekla nam je Jelena.

Uskoro je očekuju bazne pripreme na Jahorini, koje će biti uvod u takmičarsku godinu.

Očekuju me mnogobrojna takmičenja od kojih su najvažnija prvenstva Bosne i Hercegovine, Balkana i naravno Evrope na kojem ću pokušati da napadnem jedno od tri odličja i domognem se jedne od medalja“, najavljuje džudistkinja “Romanije”.

Kao najveću podršku ističe porodicu i trenera Dražena Subotića.

On je najzaslužniji za  postizanje mojih sjajnih rezultata . Ovom prilikom želim da se zahvalim mojoj porodici , mome treneru i mom klubu “Romanija” na svemu onome što su mi pružili i pomogli da dođem do ovakvih rezultata. Ja ću u narednom periodu da se potrudim i da dam svoj maksimum da postignem i još bolje rezultate i da se domognem jedne od evropskih i svjetskih medalja. Olimpijske igre bi bile vrhunac karijere, vjerujem kao i svakom sportisti, a ako Bog da nadam se da ću nastupiti i na tom elitnom takmičenju“, zaključuje na kraju razgovora Jelena Arnautović.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com