Mon. Mar 27, 2023
ћирилица /latinica

Saopštenje policije o samoubistvu u Krupcu

Saopštenje Policijske Uprave Istočno Sarajevo prenosimo u cjelini.

“Policijska uprava Istočno Sarajevo danas je obaviještena od strane Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo da je na teritoriji opštine Novi Grad, Kanton Sarajevo izvršeno krivično djelo „Ubistvo“ za koje se sumnjiči lice inicijala N.Č. iz Ilidže, te da se isto udaljilo u pravcu teritorije opštine Istočna Ilidža.

Brzom intervencijom policijskih službenika PU Istočno Sarajevo u mjestu Krupac, opština Istočna Ilidža locirano je lice N.Č. i putnučki automobil marke „Volkswagen“, tip „Golf2“, kojim je upravljao navedeni.

U cilju pronalska i lišenja slobode izvršioca navedenog krivičnog djela Jedinice žandarmerije PU Istočno Sarajevo blokirali su teren i izvršili pregled kuće u mjestu Krupac, u kojoj navedeni povremeno boravi i tom prilikom nisu pronašli lice. Policijski službenici PU Istočno Sarajevo u sardanji sa pripadnicima policije MUP- a Kantona Sarajevo blokirali su uže i šire područje terena na kojem su pronašli putnički automobil, a zatim u blizini i  beživotno tijelo navedenog lica. U toku je uviđaj na licu mjesta u prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu. “

Filter 2019