Mon. Mar 27, 2023
ћирилица /latinica

OVAKO MOŽETE POMOĆI – spisak akcija za Ivanu

Autor: FILTER/ M.K.

Mnogo je najavljenih aktivnosti pojedinaca, organizacija i grupa koje se uključuju u veliku akciju za Ivanu Bjelogrlić.

Sa željom da olakšamo pregled i učinimo događaje dostupnim svima koji žele dati doprinos, donosimo spisak dešavanja najavljenih u Istočnom Sarajevu do sredine decembra.

25.11. Mjuzikl „Christmas Miracle”

Večeras u 18 časova u sali Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo mjuzikl „Christmas Miracle” izvodi trupa pod okriljem IYF-a (International Youth Fellowship) koju čine studenti iz Južne Koreje. Ulaz na ovaj mjuzikl je slobodan, a ukoliko želite novac za pomoć u liječenju Ivane Bjerlogrlić možete ostaviti u kutiji na ulazu.

26.11. Koncert u organizaciji OŠ „Srbija“

U KC Pale 26. novembra u 19:00 kulturno-umjetnički program za građane, a povom humanitarne akcije za liječenje malene Ivane Bjelogrlić. Ulaznice se mogu kupiti u utorak na blagajni KC Pale po cijeni od 5 KM. Takođe, građani će imati priliku da kupe vaučere po cijeni od 10 do 100 KM.

26.11. “Sjedi da se ispričamo”

U KC Istočno Novo Sarajevo 26.novembra održaće se “stand up” veče humanitarnog karaktera a sva sredstva od ulaznica doniraće se u svrhu liječenja naše princeze Ivane. Profesionalni komičar i finalista Pinkove audicije iz 2016. godine Jasmin Lenard Džemiđić će vas sa svojim nastupom pod nazivom “Sjedi da se ispričamo”  vas nasmijati do suza.Lokalnu podršku će mu činiti ekipa iz Srednjoškolskog centra Istočna Ilidža. Ulaz iznosi 3 KM i pored toga će biti kutija u koju svako može da da dobrovoljni prilog.

27.11. Poetsko muzičko veče za Ivanu

Udruženje književnika Republike Srpske i Matična biblioteka Istočno Sarajevo organizuju Poetsko muzičko veče za Ivanu. Poetsko muzičko veče će se održati u srijedu, 27. novembra, u 19.00 časova u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo. Učesnici programa su književnici Goran Vračar, Željko Pržulj i Nedeljko Zlenović, uz muzičku pratnju Gordana Vračara, Nenada Sparavala i Sergeja Beribake.

29.11. Klub “Bacchus”

U petak 29. novembra održaće se humanitarna žurka. Sav prihod biće uplaćen za Ivanino liječenje.

30.11. “Na svome bicu srce za Icu”

Klub biciklista “MTB FORIS” organizuje humanitarnu akciju “Na svome bicu srce za Icu”. Vožnja biciklima održaće se u subotu 30. novembra a voziće se staza u obliku srca. Registracija učesnika počinje u 11:00 u parku Gavrilo Princip, a početak vožnje je u 12:00.

30.11. Koncert “Tura za Ivanu”

Udruženje građana “Kištra” organizuje 30. novembra u bivšem Domu kulture u Lukavici koncert koji počinje u 18:00.

06.12. Koncert – Miljan Miljanić i Goci bend

Koncert će se održati u petak, 06. decembra u 18:00 u dvorani Slavija. Cijena ulaznice je 5 KM.

11.12. Koncert Slađa Alegro, Peđa Medenica, Adil Maksutović, Slađana Mandić i Bojan Vasković – dvorana Slavija

Humanitarni koncert biće održan 11. decembra sa početkom od 19:00.Cijena ulaznice je 10 KM a sav novac biće usmjeren za pomoć u liječenju Ivane Bjelogrlić.

Frizura u Srednjoj školi “28. juni”

Učenici koji se obrazuju za zanimanje frizer, sa profesoricom Verom Grgić, uključeni su u humanitarnu akciju za prikupljanje pomoći koja je neophodna za liječenje  djevojčice Ivane Bjelogrlić. Svakog ponedjeljka i utorka od 8.00 do 12.00 časova možete posjetiti frizerski salon koji se nalazi u prostorijama škole i po simboličnim cijenama dobiti željeni frizerski tretman. Sva prikupljena  sredstva biće uplaćena za liječenje naše male sugrađanke.

Napomene

➡️ Kutije za prikupljanje novca nalaze se u velikom broju objekata u Istočnom Sarajevu ali i brojnim drugim gradovima u BiH.

➡️ Od 01. decembra biće otvoren humanitarni broj. Pozivom u toku decembra prikupljaće se sredstva za Ivanu.

➡️Doprinos u prikupljanju sredstava za Ivanino liječenje možete dati i uplatama na račun

Filter 2019