Sun. May 19, 2024
ћирилица /latinica

Kako do majstora?

Autor: FILTER/V.Č.

Da li ste se ikada zapitali koliko majstora ima u vašem okruženju i koliko njih poznajete?

Šta radite kada vam je potreban majstor, a zauzet je jedini koga poznajete?

Sve su to neka od pitanja koja je sebi postavljala grupa momaka prije nego što su došli na ideju da pokušaju riješiti taj problem. Nakon izvjesnog vremena predstavljaju rješenje u vidu veb aplikacije popravi.net

Nakon što smo se i sami upoznali sa aplikacijom,stupili smo u kontakt sa njenim kreatorima.

Popravi.net nudi bazu majstora koji su grupisani po gradovima i kategorijama a na vama je samo da izaberete grad i uslugu koja vam je potrebna. Registrovanih majstora trenutno ima više od 600 i taj broj svakim danom raste.

Sa razvojem veb aplikacije krenuli smo početkom godine i posle 10 mjeseci rada i truda, možemo reći da smo zadovoljni učinjenim i da sada imamo izvjestan broj majstora na sajtu koji pupunjavaju sve veći broj gradova u Bosni i Hercegovini.” kaže jedan od kreatora i inicijatora, Nikola Aleksić.

Odziv majstora i njihove reakcije bili su odlični. U većini slučajeva majstori su imali razumijevanja i djelili našu viziju motivišući nas da nastavimo dalje sa radom. Osjetilo se da je ovakvo nešto bilo potrebno. Jako nam je bitno da imamo njihovu podršku i strpljenje, jer upravo od njih i zavisi uspješnost projekta i funkcionisanje naše veb stranice“, nastavlja Aleksić.

Planiraju da poboljšaju kvalitet usluga, dodavanjem mogućnosti praćenja posjećenosti profila, informacije o udaljenosti majstora s ciljem poboljšanja interakcije između pružaoca i korisnika usluga.

“U slučaju da popravi.net ostvari svoj puni potencijal i zaživi na teritoriji BiH, uslijediće širenje poslovanja na region. Takođe, imamo u planu da ostvarimo partnerstva sa određenim organizacijama koje će davati pogodnosti i povlastice za članove našeg tima”, poručuje Aleksić.

Opširnije o načinu funkcionisanja i ostalim informacijama možete pronaći klikom na sljedeći link http://popravi.net/home

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com