Sun. May 19, 2024
ћирилица /latinica

ISTOČNA ILIDŽA: Policajci uskoro u svojoj zgradi

Autor: FILTER/ M.K.

Prostorije policijske stanice Istočna Ilidža biće uskoro završene, potvrdio je načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac.

Mi svakako očekujemo da će taj objekat biti useljen veoma brzo. U toku je nabavka namještaja, postavljanje priključaka, komunalija, vode, struje i ostalih tehničkih stvari. Kada se steknu svi uslovi s obzirom na zakonske procedure, ta stanica biće useljena i građani će se osjećati bezbjednije“, rekao je Šehovac.

On je podsjetio da je prostor u naselju Dobrinja IV kupnjen odlukom Vlade Republike Srpske i vlasništvo je Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Šehovac je najavio da će početkom decembra biti zaposlen novi broj policajaca na području cijele Uprave, uključujući i stanicu Istočna Ilidža.

Podsjećamo, policijska stanica Istočna Ilidža počela je sa radom 1. jula prošle godine i funkcioniše u punom kapacitetu iako se trenutno nalaze u prostorijama policijske stanice Istočno Novo Sarajevo.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com