Mon. May 27, 2024
ћирилица /latinica

VIK Istočno Sarajevo: Vanredno saopštenje

Problemi sa vodosnabdijevanjem se nastavljaju. Iz KP “Vodovod i kanalizacija” Istočno Sarajevo stiglo je obavještenje za korisnike koje prenosimo u cjelini:

Kako kratkotrajne padavine nisu dale veće rezultate na dotoku izvora Tilava, suočeni smo sa novim periodom bez padavina koji stvara probleme u tehnološkom procesu prerade vode na Filter postrojenju.

KP „Vodovod i kanalizacija“a.d. Istočno Sarajevo u cilju zaštite Filter postrojenja i akumuliranja dovoljne količine vode za naredni dan, biće prinuđeno da u večernjim i noćnim satima pristupa prigušenju glavnog transportnog cjevovoda, što će potrošači osjetiti padom pritiska u mreži ili privremenim prekidom u vodosnabdjevanju, i to :

  • ulice:Cara Lazara, Karađorđeva, Cara Dušana,
  • naselja:Gornji Kotorac,Krupac, dio Toplika (cjevovod Ø200 mm,
  • naselja koja su na pumpnim postrojenjima (Donje Mladice, Gornje Mladice, Prljevo brdo, Đukića potok, Ivanići…)
  • kao i u stambenim zgradama od četvrtog sprata i više.

Zbog nedovoljnih količina vode apelujemo na sve naše potrošače da maksimalno racionalno troše vodu kako bi se moglo obezbjediti kontinuirano vodosnabdjevanje za sve naše korisnike.

Molimo sve korisnike za strpljenje i razumijevanje.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com