Fri. Jul 12, 2024
ћирилица /латиница

СНСД Пале поручује: ДЕМОС издао грађане и предсједника Додика

Извор: Филтер

У саопштењу за јавност Општинског одбора СНСД Пале наводи се да је ДЕМОС издао грађане и предсједника Додика ради личне користи.

Саопштење преносимо у цјелости.

“Поводом неочекиване и непринципијелне одлуке наших дојучерашњих коалиционих партнера ДЕМОС-а на Палама, да се после осам година управљања Општином, удруже са опозиционом Српском демократском странком (СДС), против СНСД-а, упозоравамо грађане на сљедеће:  

Овај потез ДЕМОС-а је чиста издаја бирача који су нас подржавали током протеклих осам година, у којима је СНСД, као стожер владајуће већине, био мотор промјена и бројних пројеката важних за живот грађана Пала, вјерујући у нашу заједничку визију и програм. ДЕМОС, наш досадашњи партнер, и опозициона СДС, одлучили су, међутим, да се удруже кроз лажни договор, који је противан свим нашим принципима. Њихова најављена сарадња у савезу који се може назвати – Издаја – показује право лице тих политичких субјеката, који су спремни да жртвују интересе грађана ради својих личних амбиција и политичке користи.

Одговорно тврдимо – Издаја је ово и СНСД-а и на републичком новоу – и владајуће коалиције Републике Српске и предсједника Милорада Додика. Позивамо Недељка Чубриловића да се изјасни – да ли је ДЕМОС власт или опозиција? Нека Чубриловић одговори грађанима – да ли је у рушење републичке коалиције кренуо са Пала? И нека се изјасни коначно – због чега у ту Издају Српске креће баш сада када је њен опстанак на испиту. 

А што се тиче Пала, Дејан Којић, перјаница ДЕМОС-а, и неуспјешни директор ЈП ”Водовод и канализација” који гомила губитке, товарећи их на леђа грађана којима поскупљује воду,  већ се понаша као да је побиједио, иако изборна кампања није ни почела. Ово је не само арогантно, већ и потпуно неосновано и противзаконито. Овакво понашање је показатељ колико је ДЕМОС спреман да иде далеко у манипулацији и обмањивању грађана. Умјесто да се фокусирају на праве проблеме и потребе наше општине, они су изабрали пут лажних обећања и превремене кампање. Крше закон, крше принципе, крше вољу грађана – ми смо ту да вам то јасно кажемо и да понудимо јасан план рјешавања тренутних проблема у Општини. Не може лични интерес, глад за фотељама и издаја, да побиједе вољу већине Пала!

Нашу јасну визију и програм, који су усмјерени на стварни развој Пала и побољшање живота свих нас, подвлачимо још једном, издали су управо они којима смо дали повјерење. Више нема компромиса и коалиције, која ће се користити за личне интересе и нереалне амбиције појединаца овог издајничког савеза усмјереног против СНСД и интереса грађана Пала! Док су други окупирани политичким играма и манипулацијама, ми смо усмјерени на рад, на рјешавање стварних проблема и на бољитак за све грађане Пала.

Позивамо грађане и цјелокупу јавност да буду опрезни и да не насједају на лажне приче и обећања непринципијелног савез окупљен око  – Издаје! Молимо вас да пратите из дана у дан ко заиста ради на свакодневним пословима локалне власти, од којих зависи живот наше дјеце, породица и будућност наше општине, а ко је спреман да изда ваше повјерење ради политичке користи, користећи се лажима и мржњом према СНСД-у. 
Хвала унапријед на разумијевању и подршци!”

Након СНСД-а, јавности су се саопштењем обратили и из ОО ДЕМОС-а Пале.

Саопштење прочитајте ОВДЈЕ.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com