Mon. Jul 22, 2024
ћирилица /латиница

Источна Илиџа: Обавјештење о суфинансирању набавке школског прибора

Извор: Филтер

Из Општине Источна Илиџа обавјештавају становнике који имају стално мјесто пребивалишта на територији oпштине Источна Илиџа да ће и ове године вршити суфинансирање новчаних средстава за набавку школског прибора за породице са троје или више дјеце, самохране родитеље и социјално угрожене породице.

“Средства ће се додијелити у складу са Правилником о расподјели средстава за подршку пронаталитетној политици општине Источна Илиџа. Корисници могу добити средства по једном од горе наведених основа. Породице могу остварити право на суфинансирање новчаних средстава за набавку школског прибора за  максимално троје дјеце”, наведено је у саопштењу.

Захтјеви се могу поднијети до 16. августа, а накнаднe пријеве се неће узети у разматрање.

Правилник о расподјели средстава за подршку пронаталитетној политици општине Источна Илиџа можете преузети овдје.

Захтјев за додјелу новчаних средстава за породице са троје или више дјеце и самохране родитеље за набавку школског прибора можете преузети овдје.

Захтјев за додјелу новчаних средстава за социјално угрожене породице за набавку уџбеника за школу можете преузети овдје.

За све информације можете се обратити на контакт телефон 057/316-026.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com