Sat. Jul 13, 2024
ћирилица /латиница

Његош Плакаловић именован за замјеника начелника општине Источни Стари Град

Извор: Филтер

На данашњој, 52. редовној сједници СО Источни Стари Град за новог замјеника начелника општине једногласно је изабран Његош Плакаловић.

Плакаловић је у протеклих 12 година био одборник у Скупштини града Источно Сарајево и у СО Источни Стари Град, саопштено је из Општине Источни Стари Град.

“Након данашње сједнице на којој је једногласно изабран мој замјеник, могу да кажем да је менаџмет наше локалне заједнице богатији за једну нову енергију, младог и способног човјека из Источног Старог Града, који долази из реалног сектора у којем је изузетно добрим вођењем привредног друштва доказао своје лидерске и менаџерске способности. Вјерујем да ћемо имати успјешну сарадњу, а све у циљу стварања бољих услова за живот и рад наших становника”, рекао је начелник Бојо Гашановић.

Начелник је захвалио претходном замјенику Малку Короману на сарадњи, његовој посвећености и доприносу развоју општине који је дао док је обављао функцију замјеника.

Новоизабрани замјеник Плакаловић је захвалио одборницима за једногласну подршку коју је добио приликом гласања и истакао како је важно да окупљени око истог циља, сви учесници у доношењу одлука, стварају позитивну атмосферу за напредак Источног Старог Града.

“Искрено се надам да ћемо заједнички са сардницима и нашим становништвом унапријеђивати и градити нашу општину, својим најбољим знањем отварати нове прилике, као и чувати све оно што је до сада постигнуто”, додао је Његош Плакаловић.

Из Општине је најављено да ће током наредне едмице бити уприличена примопредаја дужности између Коромана и Плакаловића.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com