Sat. Jul 13, 2024
ћирилица /латиница

Још четири стационирана радара у Источном Сарајеву?

Извор: Срна

Полицијска управа Источно Сарајево упутила је Министарству унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске захтјев за постављање нових стационарних радара, рекао је начелник Сектора полиције Милан Чворо.

Чворо је нагласио да су након анализе стања безбједности у саобраћају на подручју Полицијске управе Источно Сарајево, МУП-у Републике Српске упутили захтјев за постављање четири нова стационарна радара.

Он је рекао да би радари били постављени у Дечанској и у Улици Стефана Немање у Источном Новом Сарајеву, један на подручју Сокоца на дионици магистралног пута Подроманија-Рогатица у Гласиначком пољу и четврти у Рогатици у мјесту Ковањ.

Када је ријеч о општинама Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа, Чворо је навео да су у овој години евидентирали 116 саобраћајних незгода, за 14 више него у истом периоду лани.

Према његовим ријечима, у овим саобраћајним незгодама није било погинулих лица, док је пет удеса било са тешко повријеђеним лицима, а у истом периоду прошле године четири.

Чворо је нагласио да се у Дечанској улици догодило седам саобраћајних незгода, двије са лакшим тјелесним повредама, а пет са материјалном штетом.


©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com