Sat. Jul 13, 2024
ћирилица /латиница

Јавни позив за додјелу неповратних новчаних средстава за развој привреде у 2024. години

Извор: Филтер

Општина Источно Ново Сарајево расписала је јавни позив за додјелу неповратних новчаних средстава за развој привреде у 2024. години.

Биће додијељено 150.000 КМ, а финансираће се набавка основних и обртних средстава, опреме, изградња и адаптација објеката и друга улагања у основна средства и одржавање ликвидности. Такође, биће додијељена средства за подстицање младих људи и младих брачних парова за отпочињање или унапређење бизниса, те за подстицање женског предузетништва.

Конкурисати могу правна и физичка лица са пребивалиштем или регистрацијом у Републици Српској, који обављају привредну дјелатност на територији општине Источно Ново Сарајево.

У јавном позиву је наведено да се субвенције неће додијелити предузећима и радњама које се не баве  производном дјелатношћу, онима који обављају угоститељску и трговачку дјелатност, те корисницима чији захтјеви буду непотпуни и неблаговремени.

Јавни позив прочитајте ОВДЈЕ.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com