Sat. Jul 13, 2024
ћирилица /латиница

Соколац: У сриједу акција добровољног давања крви

Извор: Срна

Актив добровољних давалаца крви Црвеног крста општине Соколац организује у сриједу, 19. јуна, акцију добровољног давања у просторијама Спортске дворане, најављено је из ове хуманитарне организације.

Акција под мотом „Спаси живот – даруј крв“ биће одржана од 9.00 до 15.00 часова.

Секретар Општинске организације Црвеног крста Соколац Драженко Вукојичић рекао је Срни да ће у овој акцији учествовати и њихови пријатељи из Удружења добровољних давалаца крви Чукарица, из Црвеног крста Косовска Митровица, те „стари пријатељи“ из Удружења добровољних давалаца крви из Гацка.

Он је најавио да ће тог дана бити потписана и Повеља о сарадњи између Црвеног крста Чукарица и Црвеног крста општине Соколац, те Повеља о братимљењу између Актива добровољних давалаца крви Црвеног крста Соколац и Удружења добровољних давалаца крви Црвеног крста Чукарица.

Из соколачког Актива добровољних давалаца крви позивају све чланове, као и оне који то желе да постану, да се одазову овој хуманитарној акцији.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com