Sun. May 19, 2024
ћирилица /latinica

PSD “Treskavica“: U ponedjeljak Vaskršnja dječija radionica

Izvor: Srna

Planinarsko sportsko društvo /PSD/ „Treskavica“ iz Trnova, održaće u ponedjeljak, 6. maja, u Trnovu planinarsku radionicu za najmlađe, za koje su pripremljeni različiti sadržaji tematski povezani sa planinom i planinarenjem, uz animatore, vodiče i pripadnike gorske službe spasavanja.

„Dođite da se družimo, upoznamo planinu i planinarenje, ali i da od osoba sertifikovanih za gorsko vođenje i spasavanje saznamo ispravan način boravka u planini i korištenja opreme“, navodi se u pozivu SPD „Treskavica“.

Dječija planinarska radionica, koja će uz tradicionalni program Crkvene opštine Trnovo, biti održana u porti Crkve Svetog Đorđa nakon bogosluženja, najavljena je kao jedna u nizu budućih planinarskih aktivnosti PSD „Treskavica“ za djecu, uz stručni nadzor i obuke.

Za rad sa djecom zaduženi su profesor fizičkog vaspitanja i sertifikovani animator u turizmu i organizaciji Milana Močević, licencirani planinarski vodič Slobodanka Živković, Ljubiša Golijanin i Dragan Terzić iz Gorske službe spasavanja, te psiholog i član PSD „Treskavica“ Miroslav Gagović.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com