Sat. May 18, 2024
ћирилица /латиница

ПСД “Трескавица“: У понедјељак Васкршња дјечија радионица

Извор: Срна

Планинарско спортско друштво /ПСД/ „Трескавица“ из Трнова, одржаће у понедјељак, 6. маја, у Трнову планинарску радионицу за најмлађе, за које су припремљени различити садржаји тематски повезани са планином и планинарењем, уз аниматоре, водиче и припаднике горске службе спасавања.

„Дођите да се дружимо, упознамо планину и планинарење, али и да од особа сертификованих за горско вођење и спасавање сазнамо исправан начин боравка у планини и кориштења опреме“, наводи се у позиву СПД „Трескавица“.

Дјечија планинарска радионица, која ће уз традиционални програм Црквене општине Трново, бити одржана у порти Цркве Светог Ђорђа након богослужења, најављена је као једна у низу будућих планинарских активности ПСД „Трескавица“ за дјецу, уз стручни надзор и обуке.

За рад са дјецом задужени су професор физичког васпитања и сертификовани аниматор у туризму и организацији Милана Мочевић, лиценцирани планинарски водич Слободанка Живковић, Љубиша Голијанин и Драган Терзић из Горске службе спасавања, те психолог и члан ПСД „Трескавица“ Мирослав Гаговић.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com