Tue. Jun 25, 2024
ћирилица /латиница

Најава предавања Ненада Гугла

Извор: Филтер

Књижевник, предавач и мотивациони говорник Ненад Гугл гостоваће у Матичној библиотеци Источно Сарајево у четвртак, 30. маја.

На питања како покренути цијелу личност, те гдје, зашто, како и када стићи на путу који је дио човјековог унутрашњег кретања Ненад Гугл ће одговорити на мотивационом предавању „Човјеково кретање напријед и навише“ које ће одржати у Културном центру Источно Ново Сарајево са почетком у 19.00 часова.

„Свако од нас има неки животни задатак и неку мисију и то се зове идеја позива. Можемо имати посао, каријеру, али најбоље би било, ако бисмо открили свој позив од Бога за неки животни циљ.“ – Ненад Гугл


Ненад Гугл је професор српског језика и књижевности, аутор три веома запажена романа „Умро сам у петак“, „Велелепота секунде“ и „Живео сам хиљаду година“ и водитељ јединствене емисије БИТ на ТВ Храм, говорник и предавач.

Он сам за себе каже да је његов позив приповједач, да он чита књиге за друге и да је његова мисија да људе покреће. Оно што Гугла издваја у односу на друге професоре и предаваче јесте начин на који трансферише – преноси знање на своје ученике и слушаоце, а посебно дар за повезивањем знања из различитих области и њихова примјена у свакодневним животним ситуацијама и проблемима.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com