Sat. Apr 20, 2024
ћирилица /латиница

Ухапшена двојица осумњичених за убиство Данке Илић, дјевојчицу усмртили аутомобилом

Извор: АТВ/РТС

Припадници Министарства унутрашњих послова Србије, након десетодневне опсежне акције, детаљних провјера свих трагова и информација ухапсили су С.Ј. (50) и Д.Д. (50), обојица из Бора, због сумње да су убили двогодишњу дјевојчицу Данку Илић, саопштио је данас МУП.

Двојица осумњичених у потпуности су признали извршење овог злочина, а у току је претрага терена у потрази за тијелом. Полиција наставља интензиван рад на овом случају, о чему ће благовремено обавијестити јавност, наводи се у саопштењу МУП-а.

Како је јутрос објавио АТВ, ухапшене су двије особе због сумње да су аутомобилом усмртиле дјевојчицу, а потом њено тијело сакриле на мјесто које се користи као дивља депонија уз Старобањски пут код Бора.

Како је потврђено за АТВ, криминалистичка полиција из Бора ухапсила је раднике Јавног комуналног предузећа “Водовод” Бор С. Ј. (50) из села Лука и Д. Д. (50) из села Злот.

Истрага криминалистичке полиције ПУ Бор указује да се све одиграло 26. марта око 13.52, односно свега седам минута након што је, према пријави мајке, дјевојчица нестала.

Ухапшенима је одређено полицијско задржавање до 48 сати.

Потрага за двогодишњом Данком Илић почела је 26. марта, а због њеног нестанка је први пут покренут систем за проналажење малољетника “Пронађи ме”.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com