Sat. May 18, 2024
ћирилица /латиница

Такмичари џиу џицу клуба “Славија” у Источно Сарајево доносе 58 медаља

Извор: Филтер

Такмичари џиу џицу клуба “Славија” су и ове године учествовали на 15. Међународном турниру Бања Лука ОПЕН 2024 који је одржан протеклог викенда у спортској дворани Борик.

“Славију” је представљало 57 такмичара који су се борили у 73 категорије те освојили 58 медаља.
Девет такмичара се окитило златном медаљом, 26 их је освојило сребрну медаљу, док су 23 такмичара освојила бронзано одличје.

Чак четири пехара за најбоље у својим узрасним категоријама отишла су у екипу Славије.
У полетарцима најбоља је била Катарина Митровић, у пионирима Вук Митровић, у старијим пионирима Лана Врзић, док је у категорији млађих кадета за најбољег проглашен Милан Антуновић.

Екипа Славије због повреда је наступала без репрезентативаца и најбољих такмичара те у подмлађеном саставу у екипном пласману заузела високо друго мјесто.

Екипа је била у пратњи четири тренера, Александра Ђукелића, Давора Бујака, Мие Бањанин и Анђеле Ждрале, те једног судије, Лазара Матића.

“Такође, истичемо и успјехе нашег такмичара Павла Готовца, који од ове године наступа за џиу џицу клуб Лозница из Србије, који је заузео 1. и 2. мјесто те је проглашен за најбољег сениора као и најбољег мушког такмичара турнира”, саопштено је из “Славије”.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com