Sat. May 18, 2024
ћирилица /латиница

Милица Мркаја прва на регионалном такмичењу из математике

Извор: Филтер

На регионалном такмичењу из математике које је у суботу, 6. априла, одржано у Фочи, ученици ОШ “Свети Сава” Источно Ново Сарајево остварили су завидне резултате.

“Ученици седмог, осмог и деветог разреда такмичили су се у одвојеним категоријама, а ово су имена наших седам ученика који су досадашњим резултатима изборили такмичење на нивоу Сарајевско – романијске регије. То су Горан Мијић, Дарко Самарџија, Лазар Владичић, Милица Мркаја, Лана Матовић, Катарина Милић и Милан Шобот. Уз њихов и посвећен рад њихових наставника – ментора, Јелене Ристовић и Ненада Пејовића, ови ученици из године у годину напредују и постижу резултате вриједне сваке пажње”, саопштено је из ОШ “Свети Сава”.

Ученица деветог разреда Милица Мркаја освојила је прво мјесто, а Лана Матовић и Катарина Милић дијелиле су четврто мјесто.

Друго мјесто освојио је ученик седмог разреда Лазар Владичић, а у категорији осмих разреда запажен резултат и четврто мјесто припало је ученику Горану Мијићу.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com