Sat. May 18, 2024
ћирилица /латиница

Додатно снижене марже на основне животне намирнице и проширен обухват производа на који су ограничене марже

Извор: Филтер

​Влада Републике Српске усвојила је данас, на 64. сједници, у Бањалуци, Уредбу о одређивању марже у промету производа, којом су додатно снижене марже на основне животне намирнице, те проширен обухват производа на који су ограничене марже у промету у Републици Српској.

Наведена Уредба ступа на снагу осмог дана од дана објављивања у „Службеном гласнику Републике Српске”, а важиће до 30. јуна 2024. године.

Уредбом о одређивању марже у промету производа маржа је ограничена на максимално 6% у велепродаји, односно 8% у малопродаји за сљедеће производе:

Уредбом о одређивању марже у промету производа маржа је ограничена на максимално 4% у велепродаји, односно 6% у малопродаји за сљедеће производе:

Уредбом о одређивању марже у промету производа маржа је ограничена на максимално 10% у велепродаји, односно 12% у малопродаји за сљедеће производе:

Уредбом о одређивању марже у промету производа маржа је ограничена на максимално 6% у велепродаји, односно 18% у малопродаји за лијекове.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com