Fri. Apr 19, 2024
ћирилица /латиница

Џудистима “Олимпика” 14 медаља у Милићима

Извор: Срна

Џудисти соколачког “Олимпика” освојили су 14 медаља на Међународном џудо турниру “Милићи опен 2024” у конкуренцији 250 такмичара из Србије, Хрватске, Црне Горе, Републике Српске и Федерације БиХ.

Четири златне медаље у својим категоријама освојили су Лазар Војиновић, Павле Башевић, Лука Кезуновић и Данило Телетина.

Пет сребрних медаља припало је Јани Башевић, Нађи Којић, Матији Шуки, Василију Маријановићу и Давиду Лиздеку, а исто толико бронзаних Михајлу Маријановићу, Давиду Батинићу, Сергеју Ђорди, Алекси Тошићу и Ђорђу Мухаремовићу.

Џудо клуб “Милићи” је био организатор турнира, одржаног протеклог викенда, а покровитељ општина Милићи.

Тренер соколачког “Олимпика” Милорад Ђуровић истакао је да је овај турнир био уједно и тест за наредно такмичење које ће први пут бити организовано у Сокоцу.

Ђуровић је подсјетио да ће, према недавној одлуци Џудо савеза Српске, Соколац и Џудо клуб “Олимпик” бити домаћини Првенства Републике Српске за кадете и млађе пионире у суботу, 23. марта.

Такмичење ће почети у 10.00 часова у Спортској дворани у Сокоцу.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com