Fri. Apr 19, 2024
ћирилица /latinica

Ćosić ugostio mlade džudiste, osvajače medalja na Evropskom džudo kupu

Izvor: Filter

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić ugostio je danas u svom kabinetu Lazara Ždrala i Darka Topalovića članove Džudo kluba „Randori“ iz Istočnog Novog Sarajeva, koji su u ovom mjesecu osvojili zlatnu, odnosno, bronzanu medalju na Evropskom kupu za juniore u Podgorici.

Ćosić je rekao da mu je uvijek zadovoljstvo da razgovara sa mladim i uspješnim ljudima iz Istočnog Sarajeva, a ovo dvoje mladih ljudi definitivno pripadaju toj kategoriji.

„Ove medalje su najbolji dokaz da škole džudoa u našem gradu imaju kvalitet, donose rezultate i stvaraju šampione“, istakao je Ćosić, dodavši da džudo polako, ali sigurno postaje jedan od najprepoznatljivijih sportova u Istočnom Sarajevu.

Lazar je na nedavno održanom Evropskom kupu za juniore u Podgorici, u kategoriji do 90 kilograma osvojio zlatnu medalju, a Darko je u kategoriji do 73 kilograma osvojio bronzu.

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com