Fri. Apr 12, 2024
ћирилица /латиница

Пријавите се за припремну наставу за полагање правосудног испита

Извор: Филтер

Агенција за посредничке услуге и консалтинг „ВМ“ организује припремну наставу као помоћ при полагању правосудног испита на нивоу Босне и Херцеговине.

Припреме се одржавају према Програму правосудног испита на нивоу Босне и Херцеговине који је донесен и објављен у Службеном гласнику Босне и Херцеговине, број 11/19. Предавачи на припремној настави су еминентни стручњаци и дугогодишњи испитивачи из Kомисије за полагање правосудног испита на нивоу Босне и Херцеговине.

Настава се одвија у оквиру сљедећих предмета:

  1. Грађанско са породичним правом;
  2. Уставно право и организација правосуђа;
  3. Привредно право;
  4. Управно и радно право;
  5. Kривично право.

У оквиру припремне наставе планирано је да се реализирају и практичне вјежбе за полагање писменог дијела испита из Kривичног и Грађанског права.

Одржавање припремне наставе и пријава за учешће

Припрема настава одржава се у Источном Сарајеву, а о локацији наставе кандидати ће бити правовремено обавијештени. Заинтересовани за похађање припремне наставе пријављују се путем мејла vmagencija@gmail.com.

Цијена припремне наставе

Цијена припремне наставе по полазнику износи 900 KМ, а заинтересовани кандидати ће податке о начину уплате добити након потврђене пријаве довољног броја учесника. Могуће је плаћање у двије једнаке рате.

Почетак наставе

Настава почиње за викенд 13/14. април 2024. године и одржава се током седам викенда (субота и недјеља).

У случају да државни/вјерски празник пада током неког од поменутих викенда, наставе се одлаже за наредни викенд. Након окончања семинара кандидати добијају цертификат о похађању семинара.

Све информације заинтересовани могу добити путем мејла vmagencija@gmail.com или путем телефона број: +387 66 879 182.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com