Sat. Apr 20, 2024
ћирилица /латиница

Претреси на девет локација у Зеници и једној у Источном Сарајеву

Извор: Срна

У наставку акције “Мета два” припадници Министарстава унутрашњих послова /МУП/ Зеничко-добојског кантона и Републике Српске јутрос врше претресе на девет локација у Зеници, те једној у Источном Сарајеву, због неовлаштене производње и стављања у промет опојних дрога, саопштено је из кантоналног МУП-а.

Претреси објеката и особа на наведеним локацијама врше се с циљем проналажења и привременог одузимања предмета који могу послужити као доказ у даљем поступку, као и лоцирања и хапшења лица која су мета акције.

Та лица се сумњиче за извршење више кривично правних радњи у оквиру кривичних дјела неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога, посједовање и омогућавање уживања опојних дрога, те недозвољено држање оружја или експлозивних материја.

Акција се спроводи према наредбама Општинског суда у Зеници, а под надзором Кантоналног тужилаштва Зеничко-добојског кантона.

Више информација о резултатима акције биће у току дана.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com