Sat. Apr 13, 2024
ћирилица /latinica

Poziv za dostavljanje inicijativa o dodjeli nagrada i priznanja povodom Đurđevdana

Izvor: Filter

Opština Istočna Ilidža objavila je Javni poziv svim zainteresovanim pravnim i fizičkim licima sa područja opštine Istočna Ilidža da dostave svoje inicijative za dodjelu nagrada i priznanja, povodom 6. maja, slave opštine Istočna Ilidža.

Odlukom o priznanjima opštine Istočna Ilidža ustanovljene su tri nagrade i priznanja.

Povelja opštine Istočna Ilidža je najviše priznanje Opštine, a dodjeljuje se za izuzetan rad i djela koja su od opšteg značaja za razvoj društvene zajednice u svim oblastima stvaralaštva.

Plaketa opštine Istočna Ilidža dodjeljuje se za vrhunske rezultate i uspjehe u oblasti privrede, nauke, kulture, umjetnosti i sporta, te za izuzetan doprinos u razvoju Opštine i njegovanju dobrih odnosa sa drugim opštinama.

Zahvalnica opštine Istočna Ilidža je priznanje koje Opština dodjeljuje za učinjeno humano djelo, požrtvovanost u spasavanju ljudi i imovine, za izuzetan doprinos u humanitarnim i dobrotvornim akcijama i za druga učinjena djela koja doprinose srećnijem i humanijem življenju.

Inicijative je potrebno dostaviti sa obrazloženjem i biografijom za fizička lica, odnosno sa referensama za pravna lica.

Inicijative se dostavljaju Skupštini opštine Istočna Ilidža – Komisija za nagrade i priznanja, na adresu Ulica Vojvode Radomira Putnika broj 2, 71 123 Istočna Ilidža.

Javni poziv otvoren je do 20. marta.

                                                    

©citajfilter.com 2019-2023 * Osnivač i izdavač: Centar media d.o.o. * Glavni i odgovorni urednik: Mira Kostović * Kontakt: citajfilter@gmail.com