Sat. Apr 13, 2024
ћирилица /латиница

Позив за достављање иницијатива о додјели награда и признања поводом Ђурђевдана

Извор: Филтер

Општина Источна Илиџа објавила је Јавни позив свим заинтересованим правним и физичким лицима са подручја oпштине Источна Илиџа да доставе своје иницијативе за додјелу награда и признања, поводом 6. маја, славе oпштине Источна Илиџа.

Одлуком о признањима oпштине Источна Илиџа установљене су три награде и признања.

Повeља општине Источна Илиџа је највише признање Општине, а додјељује се за изузетан рад и дјела која су од општег значаја за развој друштвене заједнице у свим областима стваралаштва.

Плакета општине Источна Илиџа додјељује се за врхунске резултате и успјехе у области привреде, науке, културе, умјетности и спорта, те за изузетан допринос у развоју Општине и његовању добрих односа са другим општинама.

Захвалница општине Источна Илиџа је признање које Општина додјељује за учињено хумано дјело, пожртвованост у спасавању људи и имовине, за изузетан допринос у хуманитарним и добротворним акцијама и за друга учињена дјела која доприносе срећнијем и хуманијем живљењу.

Иницијативе је потребно доставити са образложењем и биографијом за физичка лица, односно са референсама за правна лица.

Иницијативе се достављају Скупштини oпштине Источна Илиџа – Комисија за награде и признања, на адресу Улица Војводе Радомира Путника број 2, 71 123 Источна Илиџа.

Jавни позив отворен је до 20. марта.

                                                    

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com