Sat. Apr 13, 2024
ћирилица /латиница

Позив за додјелу сјеменских пакета пољопривредним произвођачима у Источном Сарајеву

Извор: Филтер

Аграрни Фонд града Источног Сарајева расписао је Јавни позив за достављање захтјева за додјелу сјеменских пакета за производњу на отвореном, за пољопривредне произвођаче на подручју града Источног Сарајева.

Из Градске управе је саопштено да право на додјелу сјеменских пакета имају пољопривредни произвођачи са територије града Источног Сарајева који намјеравају да се баве производњом поврћа на отвореном, а упутили су захтјев за ову врсту помоћи Аграрном фонду.

Како се наводи у саопштењу предност на додјелу сјеменских пакета имаће подносиоци захтјева који испуњавају општи критеријум бављења пољопривредном производњом на територији града Источног Сарајева, домаћинства у којима су сви пунољетни чланови незапослени или лошег материјалног стања, припадају породицама из социјално угрожених категорија, пензионери, имају статус породице погинулог борца, ратног војног инвалида.

Предност ће имати и самохрани родитељи, особе са потешкоћама у развоју или лица која живе у домаћинству у којем један или више чланова имају статус особе са потешкоћама у развоју или инвалидитетом, лица која имају пребивалиште у руралним подручјима града Источно Сарајево, породице са четверо и више дјеце.

Јацну позив и пријавни образац можете преузети ОВДЈЕ.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com