Sat. Apr 20, 2024
ћирилица /латиница

Позив за додјелу неповратних новчаних средстава за развој пољопривреде

Извор: Филтер

Општина Источно Ново Сарајево расписала је Јавни позив за додјелу неповратних новчаних средстава за пољопривреду  у износу од 150.000,00 КМ.

Право на подстицајна средстава имају  корисници који имају мјесто пребивалишта на територији општине Источно Ново Сарајево, саопштено је из ове Општине.

Расподјела подстицајних средстава вршиће се за подстицање младих људи и младих брачних парова за отпочињање или унапређење бизниса, субвенције за пластеничку производњу, за воћарство (набавка садница), за повртларство – финансирање набавке сјеменског пакета за социјално угрожене породице са минималним примањима, као и
субвенција за пчеларство преко удружења “Рој” за финансирање набавке пчеларске опреме и кошница и субвенција за перадарство – финансирање набавке до 20 кока носиља  по кориснику за социјално угрожене становнике.

За вријеме трајања овог јавног позива, подносилац може конкурисати само са једним захтјевом.

Како се наводи у Позиву, захтјев за подстицајна средства (пластеничка производња садни материјал и сјеменски пакети) се може преузети у мјесним заједницама Враца, Тилава, Лукавица и Миљевићи (радним данима од 08 до 14 часова). Након попуњавања захтјева, исти се са припадајућом документацијом, достављају назад у наведене мјесне заједнице. (На сваком захтјеву биће наведено која је документација потребна).

Захтјеви за остала подстицајна средства преузимају се у Општинској управи општине Источно Ново Сарајево, канцеларија бр. 6. Након попуњавања захтјева, исти се са припадајућом документацијом, достављају назад у наведену канцеларију. (На сваком захтјеву биће наведено која је документација потребна).

Све додатне информације могу се добити на телефон број 057/340-836, локал 1008, контакт особа Милана Влачо.

Рок за подношење пријава је до 15. април.

Јавни позив можете преузети овдје.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com