Fri. Apr 12, 2024
ћирилица /латиница

Источно Сарајево: Четири лица повријеђена у судару

Извор: Срна

Три лица су тешко повријеђена, а једно лакше у саобраћајној незгоди у мјесту Кнегињац на подручју Источног Старог Града.


Саобраћајна незгода догодила се јуче када је са пута слетјело возило “фолксваген”, којим је управљао возач из Илијаша чији су иницијали А.Ф, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Повријеђени путници су превезени у Клинички центар Универзитета у Сарајеву, гдје су возачу и путницима Е.П. и Т.Х. констатоване тешке, а сувозачу Т.Р. лакше повреде.

Увиђај су извршили службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Пале и након документовања предмета Окружном јавном тужилаштву у Источно Сарајеву против А.Ф. биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу угрожавање јавног саобраћаја.

Полицијској станици Пале јуче је пријављено да је из породичне куће у Његошевој улици на Палама украдена моторна пила и тример.

Полицијски службеници извршили су увиђај и у току је рад на проналаску извршиоца кривичног дјела тешка крађа.

Полицији је у уторак, 5. марта, око 21.15 часова пријављено је да је на рејону Јасенова на Палама пронађено 15 нелегално посјечених стабала јеле и смрче, власништво Шумског газдинства “Јахорина” Пале.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, извршен је увиђај на лицу мјеста и у току је рад на расвјетљавању кривичног дјела шумска крађа.

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирана су три кривична дјела, јавни ред и мир нарушен је једном и догодиле су се четири саобраћајне незгоде.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com